PotentialeCoaching for private

Personlig PotentialeCoaching

I den personlige PotentialeCoaching kan du få indsigt i alle aspekter af dit liv, dvs. arbejde, karriere, nye muligheder, private forhold som kærlighed, familie, bolig, økonomi mv.
Står du overfor at skulle træffe vigtige beslutninger, eller er du i tvivl om, hvad du skal gøre, så er clairvoyance et rigtig godt valg.
I mine sessioner kan du få indsigt til at folde dit potentiale og dit liv fuldt ud. Til at maksimere dit liv på alle punkter. Og til at få den afgørende afklaring. Og forståelse.
I sessionen kobler jeg mig på dig, og giver dig først de informationer, den åndelige verden har til dig. Efterfølgende kan du stille alle de spørgsmål du måtte have.
En session tager 70 minutter.

Pris – Personlig PotentialeCoaching

Personlig PotentialeCoaching koster 1.700,- inkl. moms for 70 minutter.

Bestil her

Spørgsmål til clairvoyanten

Har du brug for et
akut svar på et spørgsmål?

Så kan du stille mig et spørgsmål skriftligt, og jeg besvare det clairvoyantisk indenfor 72 timer. Du kan vælge at få svaret i en telefonsamtale, i en mail eller på en kort lydfil.
Du kan stille spørgsmål om alt, hvad der optager dig og f.eks. beslutninger, du skal træffe. Jeg stiller af etiske årsager kun ind på dig clairvoyantisk, og evt. på dit forhold til andre personer – men altså ikke direkte på andre personer.
Pris:
Ét spørgsmål koster 250,- inkl. moms, og du kan stille op til 3 spørgsmål i hver mail.

Stil dine spørgsmål her