Parterapi – genfind kærligheden og intimiteten

Få indsigt til at genskabe harmoni i jeres forhold

Længes du efter den tid, hvor jeres forhold var stærkt og sundt, og med masser af intimitet? 

Er du stadig klar til at gøre en indsats for at genfinde og styrke kærligheden? 
 
Hemmeligheden er at se hinanden igen. At anerkende den anden. Og dermed at genfinde lysten til den anden. 
 
Det er dét, vi arbejder med i dette parterapi-forløb.  
 
Vi mødes alle tre sammen i en tryg og respektfuld atmosfære, hvor vi taler åbent og ærligt om jeres parforhold. Her bliver du mødt uden dom og kritik, og med min hjælp kan I lytte til hinanden med nye ører, og en nysgerrig tilgang. Lad os sammen finde jeres kærlighed og forståelsen for hinanden igen. 

I parterapi-forløbet arbejder vi med 

  • Ærlig og respektfuld kommunikation. En af de vigtigste elementer i et vellykket forhold er effektiv kommunikation. Parterapien hjælper med at udvikle ærlig, åben og respektfuld kommunikation mellem jer, så I kan forstå og opfylde hinandens behov
  • Genopdagelse af intimitet og nærhed. Sammen arbejder vi på at genfinde jeres følelsesmæssige og fysiske forbindelse, og skabe et stærkere fundament for intimitet i jeres forhold.
  • Konstruktiv konfliktløsning. Konflikter er uundgåelige i ethvert forhold, men det er måden, I håndterer konflikterne på, der gør forskellen. Parterapien giver jer værktøjerne til konstruktivt at løse konflikter, og styrke jeres forhold i processen.
  • Genopbygning af tillid og tryghed. Vi arbejder på at skabe en tryg base for jeres forhold, så I begge føler jer værdsatte og elskede.

Personlig vækst og udvikling: Gennem arbejdet med jeres forhold vil I også opleve personlig vækst og udvikling, og blive bedre rustet til at håndtere fremtidige udfordringer i jeres liv.

Parforholds-serviceeftersyn 

Parterapi er heldigvis ikke kun for par i krise. Det er også en fremragende mulighed for jer, der ønsker at styrke jeres forhold, forstå hinanden bedre og lære nye måder at kommunikere på. Det er aldrig for tidligt eller for sent at investere i jeres forhold, og at skabe et stærkere fundament for jeres fælles fremtid.

Styrk dit parforhold ved at give det et serviceeftersyn – lige som bilen får en gang om året.

I Parforholds-serviceeftersyn arbejder vi med: 

  • Jeres kommunikation. Lytter I begge to til den anden, hører I den andens behov, ønsker og følelser?
  • Konflikthåndtering. I parterapien lærer I at navigere i uenigheder og konflikter på en sund og respektfuld måde.
  • Fokus på styrkelse af båndet mellem jer. I arbejder på at styrke jeres kærlighed, venskab og intimitet.
  • Forståelse og empati: I lærer at forstå og værdsætte hinandens perspektiver og følelser bedre, hvilket fører til større empati og støtte mellem jer.
  • Vækst og udvikling. I får fokus på at samarbejde om at udvikle og opnå fælles mål, hvilket fører til en større følelse af samhørighed og partnerskab

Sådan arbejder jeg: 

Jeg bruger den unikke kombination af samtale, NLP-metoder og spirituelle teknikker, for at vi kan komme ind til både de bevidste og ubevidste mønstre i jeres relation.  

Jeg tager 100 % udgangspunkt i jer, og hvor i hver især er lige nu! 

Jeg starter ethvert forløb med en indledende samtale, hvor jeg vurderer jeres situation, og hvor vi bl.a. aftaler, hvor mange samtaler vi starter med. Forløbets længde er meget individuelt, som minimum anbefaler jeg, at vi mødes 4 gange – en gang fælles, hvorefter jeg har et møde med jer enkeltvis, afsluttende med et fællesmøde.  

Hvem kan arbejde med mig?

Det kan du og din partner, hvis I virkelig har besluttet jer for at gøre en indsats for jeres forhold. Det kræver lyst og vilje til at se din partner i et nyt lys, og til at arbejde med dig selv.  
 
Motivationen for at lykkes – ønsket om at lykkes – er nemlig den mest afgørende faktor for, at parterapien får en positiv effekt på jeres parforhold.  
 
I udgangspunktet kan vi aldrig ændre andre, vi kan kun ændre os selv…