Intuitiv Indsigt –
Mental styrke

Forbind dig med din intuition og spiritualitet

Dette forløb er for dig, der vil investere i din personlige vækst og udvikling, ved at få adgang til din intuition og til den visdom, som intuition og spiritualitet giver.

I forløbet arbejder vi med at træne din intuition, og med at finde det sted i dig selv, hvorfra du har fuld tillid til dig selv og dit liv – hvorfra alt er muligt. Vi arbejder med de universelle spirituelle eller psykologiske livslove, og hvordan du kan lære at leve livet lettere fra det udgangspunkt.

Når du arbejder med din mentale styrke, er dit potentiale enormt. Du får simpelthen lettere ved at navigere i forhold til de mennesker, der er omkring dig, din kommunikation bliver mere klar og kærlig, dine beslutninger bliver truffet på et mere oplyst grundlag, og din forståelse af og tilfredshed med livet øges.

Vi arbejder med clairvoyance og indsigt i de spirituelle livslove. Redskaber, som på fantastisk vis hjælper dig med at få klarhed og mening. Læs her hvad nogle af mine klienter har sagt om dette forløb.

Intuitiv Indsigt

et forløb på minimum 5 sessioner á 2 timer

Jeg sætter et forløb sammen, som er 100% tilpasset dig og dér, hvor du er lige nu!

Vi beslutter derfor på vores første møde, hvordan det passer dig, at vi sammensætter forløbet. Det vil dog være naturligt, at jeg laver en clairvoyance på vores første session.

I vores samtaler vil jeg også trække på kraftfulde metoder som meditation eller trance, som er en fantastisk vej til indsigt i dit indre, og til adgang til din intuition.

På forløbet kommer vi bl.a. igennem disse ting:

 • Intuition. Træning i at få adgang til din intuition
 • Selvindsigt. Få en dybere forståelse af dig selv og din indre verden
 • Nuet. Træning i at være i nuet
 • Manifestation. Træning i at manifestere fra den rette position
 • Selvværd og selvtillid. Opbyg selvtillid og selvværd, for at kunne forfølge dine drømme
 • Styrker og Potentiale. Identifikation af dine styrker, og afdækning af dine potentielt blinde vinkler og områder, hvor du med fordel kan skabe ændringer
 • Overbevisninger. Hvilke overbevisninger, altså din ”model af verden”, har du behov for at ændre? Overvej en ny måde at se tingene på…
 • Moral og etik. Samtale og viden om, hvorfor det betaler sig at arbejder hen i mod at være et godt menneske
 • Karma. Samtale og viden om, hvad karma betyder, og hvordan vi kan bruge karma til at lære os selv at kende
 • Livslove. Undervisning i forståelsen af de universelle livslove

Du kan nu:

 • Få adgang til din intuition og den visdom, som er tilgængelig derfra
 • Forstå og navigere i komplekse situationer ved bevidst at bruge din intuition
 • Forstå de universelle livslove
 • Afkode de universelle livslove, som de udtrykker sig i dit liv, f.eks. i forhold til de ting, du oplever (karma)
 • Kende og finde det sted i dig, hvor du er lykkelig
 • Kende og finde det sted i dig, hvorfra du kan manifestere
 • Mærke dig selv og hvad der er rigtigt og forkert for dig
 • Styrke dine relationer til dig selv og andre
 • Forbinde dig med dine spirituelle guider for vejledning
 • Styrke din intuition ved selv at arbejde med praktiske øvelser
 • Have indsigt i dit sande jeg og dine kerneværdier
 • Genkende kraften i din intuition til at ændre dit liv, så du kan leve det liv, du ønsker

Sådan arbejder jeg

Jeg arbejder med en kombination af NLP-coaching-teknikker, clairvoyance, samtale og Martinus Åndsvidenskab for at hjælpe dig med at opnå adgang til din intuition, til at være i nuet, til den dybe selvindsigt, til bedre kommunikationsevner og til mere meningsfulde relationer.

Jeg tager 100% udgangspunkt i dér, hvor du er nu. Jeg starter vores forløb med at lave en clairvoyance, som også er med til at sætte retningen i den udvikling, du har brug for.

Hvem kan arbejde med mig?

Det kan du, hvis du vil styrke din mentale kapacitet, så du lettere kan træffe de rigtige beslutninger, både i dit privatliv og på jobbet.

Og det kan du, hvis du har lyst og vilje til at arbejde med din intuition, og med din indre evne til at mærke dig selv og din ”væren”.

Det kan du, hvis du er åben for at se på dine overbevisninger, altså din model af verden, som er opstået på baggrund af tidligere erfaringer, i et nyt lys.

Det er en fordel, at du tror på, at der er ”mere mellem himmel og jord”, da mit udgangspunkt er spirituelt.

Mine forløb tager udgangspunkt i at udvikle dig, så du kan leve livet lettere i verden ved bl.a. at få adgang til visdom, indsigt i livslove, udviklet din kommunikation mv. Derfor får du glæde af forløbet både som privatperson, og som f.eks. leder, virksomhedsejer eller medarbejder.

Jeg henvender mig til dig som menneske, og understreger blot, at forløbet er meget meningsfuldt i forhold til ledelse af mennesker og udvikling af virksomheder…

Mine klienter har inkluderet alt fra privatpersoner, som ønsker mere indsigt i livet, til unge der ønsker at starte deres karriere på det rigtige spor. Jeg har arbejdet med erfarne ledere, der står over for vanskelige beslutninger, og som ønsker at forbedre deres kommunikation og ledelse. Jeg har også hjulpet iværksættere med at opbygge og vækste deres virksomheder.

Som professionel personlig coach og clairvoyant rådgiver har jeg hjulpet klienter med at tackle en bred vifte af udfordringer, herunder stress, lederudvikling, konfliktløsning, work-life balance og karriereudvikling. Jeg har også arbejdet med virksomheder for at forbedre deres arbejdsmiljø, og styrke samarbejdet og kommunikationen mellem medarbejderne.

Coaching af grupper:

Har du en ledergruppe eller en gruppe af medarbejdere, som har brug for at få styrket deres samarbejde, deres kommunikation eller f.eks. forståelse af organisationens kultur og værdier? Eller er der konflikter, hvor det kræver en udenforstående mediator at skabe enighed?

Ønsker du at arbejde med problematikken på en mere utraditionel måde?

Når jeg arbejder med grupper, så arbejder jeg med intuitionen og spiritualiteten på en lidt anden måde. Jeg bruger et andet sprog, som fokuserer på intuitionen som adgang til underbevidstheden. Det gør jeg for at få alle med. I en hvilken som helst gruppe (ledergruppe eller medarbejdergruppe) vil der være mennesker, som ikke ønsker at arbejde med spiritualiteten, og det tager jeg naturligvis hensyn til.

Resultaterne er dog de samme! Al samtale med gruppen starter fra et andet og mere visionært udgangspunkt, da jeg selv har spiritualiteten med, og resultaterne bliver anderledes gode og holdbare.