Clairvoyance – få dyb indsigt i dit liv

Forbind dig med din intuition og spiritualitet

Har du brug for klarhed
omkring væsentlige ting i dit liv?

I en clairvoyance giver jeg dig et klart svar på alle de ting, du søger indsigt i. Det kan være:

  • Har du et valgt, du skal træffe? Står du ved en korsvej i livet?
  • Har du spørgsmål om kærlighed?
  • Børn og familie?
  • Spørgsmål omkring hvem du er, og hvad du egentlig vil med dit liv, din karriere, dit privatliv?
  • Spørgsmål om Karriere – det kan være i forbindelse med jobskifte eller uddannelse?
  • Spørgsmål om, hvordan du opnår større succes i dit arbejde?
  • Følelser af fastlåsthed eller begrænsende overbevisninger…
  • Spørgsmål om sundhed og velvære, hvordan du kan forbedre din sundhed og trivsel, både fysisk og mentalt?

En clairvoyance giver en øjeblikkelig klarhed i dit liv! Du får en retning, så du ikke længere er i tvivl om, hvilke veje du kan gå, og hvilken der er mest positiv.

Jeg tror på, at alle har en unik vej i livet, og det kan nogle gange være svært at navigere på egen hånd. Som clairvoyant kan jeg hjælpe dig med at forstå de energier og budskaber, der påvirker din livsrejse.

Sådan arbejder jeg

Når du kommer til sessionen, stiller jeg ind på dine og mine guider, som giver mig de budskaber, du skal have. Du kan stille spørgsmål under hele seancen.

Der er mulighed for gratis at få optaget hele clairvoyancen, da du ofte ikke vil kunne huske det hele. Denne lydfil vil blive e-mailet til dig umiddelbart efter clairvoyancen. Du har også mulighed for at tage notater under clairvoyancen.

Jeg arbejder i en tillidsfuld og tryg atmosfære, hvor du kan åbne dig omkring alle emner, og dele dine spørgsmål og bekymringer. Jeg kan dog kun se ”ind” i dig, og dine relationer til andre mennesker. Jeg kan af etiske grunde ikke stille ind på andre mennesker.

1 session, 60 minutter koster kr. 1.700,- 

“Jeg føler mig virkelig godt vejledt. Jeg blev bekræftet i mange af de tanker, jeg har omkring mig selv og min situation lige pt. En rigtig god session, hvor jeg følte mig set og hørt, jeg føler, jeg har fået svar på alle de ting, jeg kom for at høre.”

Rikke Bergsted Madsen
Operatør og Arbejdsmiljørepræsentant
Novo Nordisk

“Marianne er rigtig god til at gå længere ind i problematikkerne, og søge nye og alternative svar. Jeg er helt blæst bagover – meget flot clairvoyance.”

Connie Jahn
Digital Marketingskoordinator

“Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne til Clairvoyance. Jeg fik fornyet energi og mod på at arbejde videre med mig selv, og så mange ting fald på plads for mig. Jeg gik derfra med en dybere forståelse af, hvem jeg er, og hvad jeg står for.“

Anette Kølln
Socialpædagog