Min metode

Min metode

Erhvervs- PotentialeCoaching er en kombination af clairvoyance og NLP Business Coaching. Jeg bruger begge værktøjer, og udvikler sammen med dig din intuition. 

I en Erhvervs PotentialeCoaching kobler jeg mig både på dig, og på din virksomhed eller den afdeling, jeg skal kigge på. Jeg kan få indsigt i alt, hvad der er væsentligt at vide for dig som person/direktør/ejer/leder, når vi laver clairvoyancen.

I Erhvervs PotentialeCoachingen kan du få indsigt i f.eks. organisationen, ledelse og medarbejdere, strategi, salg, kunder, muligheder og forhindringer. Du kan spørge ind til specifikke kunder eller til medarbejdergrupper.

Jeg er i mit arbejde meget bevidst om etikken – jeg har i det clairvoyantiske arbejde medarbejderes skæbne i mine hænder, og det er jeg meget bevidst om! Clairvoyancen tager udgangspunkt i at finde løsninger og svar, som er positive for alle involverede. Og, nogle gange er det mest positive og kærlige, der kan ske for en person, der f.eks. mistrives i jobbet, at finde et nyt sted at udfolde sig.

Du kan også vælge en personlig PotentialeCoaching, som er en personlig clairvoyance-session, hvor du kan få besked omkring en række emner som privatliv, arbejdsliv, kærlighedsliv, forældreskab, fremtid.

I en Personlig PotentialeCoaching, kobler jeg mig på dig, og får svarene til dig via den åndelige verden.

Fælles for PotentialeCoachingerne er, at du kun får de beskeder, du skal have, og som du kan rumme lige nu. Vær derfor aldrig bekymret for at høre noget, som du ikke kan håndtere.