Hvad er NLP?

NLP, Neuro-Lingvistisk Programmering, er en fantastisk tilgang til personlig udvikling, der blev udviklet i 1970’erne af bl.a. Richard Bandler og John Grinder. NLP er baseret på idéen om, at vores tankegang og adfærd påvirker vores følelser og handlinger.

NLP’s kraftfulde teknikker og strategier fokuserer på at identificere og ændre menneskers tanke- og adfærdsmønstre. Det er en metode til at ‘genprogrammere’ din hjerne, så du kan slippe for begrænsende overbevisninger, og erstatte dem med styrkende og positive overbevisninger

NLP kan hjælpe med at forbedre selvværd, selvtillid, kommunikationsevner og evnen til at håndtere udfordringer, frygt og stress. Du kan skabe positive og varige adfærdsændringer ved at udskifte gamle vaner og mønstre med nye, hensigtsmæssige adfærdsmønstre, der vil gøre dig mere effektiv og målrettet i dit daglige liv.

Jeg er Marianne Horsebøg, cand.mag. i historie, NLP-coach og clairvoyant. Jeg er desuden guidet af Martinus Kosmologi, som er mit teoretiske fundament. Jeg kombinerer hardcore business med spiritualitet, og får det bedste ud af begge verdner.