Hvad er karma?

Karma virker på en cyklisk måde, hvilket betyder, at den energi, du sender ud i verden, på et tidspunkt vil komme tilbage til dig, da energi går i kredsløb. Energi er her dine handlinger og tanker.

Når energien/karma kommer tilbage, vil du opleve noget på samme energetiske frekvens, som du oprindeligt sendte ud. Det er ikke nødvendigvis præcis det samme, men noget der ”svarer til”.

Ved at være bevidst i dit liv, kan du skabe en intention om at træffe positive valg. Dermed kan du have indflydelse på at skabe en positiv cyklus af karma, som giver dig et liv, du gerne vil have.

Du skal dog være opmærksom på, at karma kan være udløst af begivenheder i tidligere liv, så derfor kan der godt ske ting i dit nuværende liv, som du umiddelbart ikke synes, du ”fortjener”.

Forståelsen for karma kan anspore én til at blive et bedre menneske – til at tænke over, hvad man sender ud i universet, da det på en eller anden måde kommer igen.Vi er jo blot mennesker, med alle de uslebne sider, vi har – men kan tanken om karma gøre, at vi bare en gang i mellem handler mere kærligt, end vi ellers ville have gjort, så er vi på rette vej…Karma er hverken god eller dårlig. Karma er undervisning i livet. Og sådan skal det forstås, som undervisning.
Karma, dvs. de ting du oplever, er et vigtigt pejleredskab i dit liv, fordi du kan overveje, hvorfor du oplever det – og om det kan lære dig noget i forhold til at blive et bedre og mere næstekærligt menneske.

Jeg er Marianne Horsebøg, cand.mag. i historie, NLP-coach og clairvoyant. Jeg er desuden guidet af Martinus Kosmologi, som er mit teoretiske fundament. Jeg kombinerer hardcore business med spiritualitet, og får det bedste ud af begge verdner.