Om mig

Marianne Horsebøg

En unik kombination af 20 års erfaring med ledelse, coaching og clairvoyance skaber et optimalt grundlag for succes.

Jeg er uddannet cand.mag. i historie, og har siden 2006 arbejdet med netværksgrupper for ledere og executives. Jeg har derfor et indgående og afgørende kendskab til dansk erhvervsliv.

Jeg har løbende uddannet mig, og er certificeret NLP Practitioner og NLP Master Practitioner og jeg er desuden NLP Business Coach. Jeg er senest eksamineret clairvoyant Vejleder med speciale indenfor Erhvervsclairvoyance.

Min faglighed er hard core business og clairvoyance. En virkelig powerful kombination, som giver usædvanlige resultater for mine klienter.

Referencer

“Rådgivning, vejledning, sparring, indsigt og udsigt på samme tid er den unikke pakke en seance med Marianne giver. Det både på detaljen i din forretning og de store planer. Hos os har det bidraget til retningen fra at være opstart til at være kommet i business med potentiale til udvikling herfra.”

Michael Ellegaard Nielsen
CEO Sowaio

“Hvis du er nysgerrig på din livssituation, dit potentiale eller har brug for sparring i en fastlås situation, så kan jeg varmt anbefale Marianne. Med hendes clairvoyante indsigt skærer hun lige ind til benet på en direkte og omsorgsfuld måde, der giver klarhed og hjælper en videre. Marianne er min ’go to’ coach – både personligt og karrieremæssigt.”

Mounia Bruun
Brand Manager & Energy Transformator

”Marianne er en værdifuld sparringspartner på rejsen fra de mange muligheder til den konkrete virkelighed. Med nærvær og gode spørgsmål, der både åbner perspektivet og konkretiserer udfordringerne, bidrager Mariannes coaching i høj grad til at kvalificere grundlaget for de beslutninger, der skal træffes.”

Annette Hjort Knudsen
Senior Consultant, Hjort Assist

“Synes Marianne er et ekstremt dejligt, varmt, tillidsvækkende og imødekommende menneske.
Jeg synes rådgivningen var klar og præcis, og passede lige til mig, og mit behov lige nu. Lige til at gå til og videre med for mig…”

Tina Klausen
Ejer – Snaphanerne.com og komafsted.nu

“Jeg føler mig virkelig godt vejledt. Jeg blev bekræftet i mange af de tanker, jeg har omkring mig selv og min situation lige pt. En rigtig god session, hvor jeg følte mig set og hørt, jeg føler, jeg har fået svar på alle de ting, jeg kom for at høre.”

Rikke Bergsted Madsen
Operatør og Arbejdsmiljørepræsentant
Novo Nordisk

“Jeg havde min allerførste clairvoyance hos Marianne, og det var over al forventning. Inden jeg gik ind til det, var jeg en smule skeptisk overfor clairvoyance generelt, men min overbevisning blev omvendt, efter min session med Marianne. Hun var meget indsigtsfuld, og præcis i sin læsning af mig som person, og af min livssituation. Hun kunne se mine aller-dybeste følelser og de udfordringer, jeg stod over for i mit liv. Under sessionen fik jeg klarhed over min livssituation, og gode/brugbare værktøjer til, hvordan jeg skulle takle den udfordring, jeg stod overfor. Hun viste mig nye spændende retninger, som jeg ikke havde overvejet før, med andre ord udvidede hun min horisont.“

Helena Rye 
Studerende, CBS, Intercultural Marketing

“Marianne er rigtig god til at gå længere ind i problematikkerne, og søge nye og alternative svar. Jeg er helt blæst bagover – meget flot clairvoyance.”

Connie Jahn
Digital Marketingskoordinator

“Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne til Clairvoyance. Jeg fik fornyet energi og mod på at arbejde videre med mig selv, og så mange ting fald på plads for mig. Jeg gik derfra med en dybere forståelse af, hvem jeg er, og hvad jeg står for.“

Anette Kølln 
Socialpædagog

“En session hos Marianne er varm, hjertelig og professionel. Grundig. Jeg blev løftet og styrket.”

Charlotte La Barbera
Hundested Helse & Akupunktur

“Selvom jeg faktisk ikke personligt tror, at det er muligt for mennesker at være clairvoyante, så er en session med Marianne virkelig god sparring, når man er i tvivl om de store beslutninger i livet. Marianne kommer altid med relevante og gode input hele vejen rundt om problemstillingen, og hun er formidabel til at læse mig på en måde som gør, at man kommer det skridt dybere imod det essentielle.

Jeg vil til enhver tid lytte til et godt råd fra Marianne.”

Kristian Holm Nielsen
Head of R&D Specialists